Genom att hyra personal från oss får ni möjligheten att skapa en flexibilitet i er verksamhet, vi hjälper er med att hitta en lösning som är anpassad efter era specifika behov. Oavsett om ni behöver hjälp med enstaka pass eller hela säsonger kan vi hjälpa er. Vi lägger extra mycket tid och energi på att kvalitetssäkra de kandidater vi förser er med. 

Genom att nyttja våra bemanningstjänster för att hyra in kockar kan ni ta er an produktionstoppar och högsäsonger med bättre förutsättningar. 

Våra styrkor är att vi innehar en rigorös kvalitetssäkringsprocess samtidigt som vi uteslutande jobbar med kockar och kökspersonal. Det gör att vi kan vara mer effektiva i vår tillsättning och gallring av rätt kandidat. Vi tar oss an både stora och mindre uppdrag såväl som kortare och längre uppdrag. Kontakta oss för inledande diskussioner kring era behov.

Bemanning av Kockar

De kockar vi erbjuder har i regel minst 3 års erfarenhet som kock och självgående efter en introduktion. Vi erbjuder även juniora kockar med mindre erfarenhet som kräver aningen längre introduktion baserat på er inriktining och typ av kök som ni erbjuder.

Bemanning av Sous Chefs

De Sous Chefs vi erbjuder har i regel minst 3 års erfarenhet som Sous Chef. I flera orter kan vi även erbjuda ett team bestående av Sous Chef och kockar som är vana vid att jobba tillsammans.

Bemanning av Köksmästare  

De Köksmästare vi erbjuder har i regel minst 3 års erfarenhet som Köksmästare. Vi kan även erbjuda ett team bestående av en Köksmästare och linjekockar som är vana vid att jobba tillsammans.

Hyrrekrytering

För dig som har ett permanent behov erbjuder vi även hyrrekrytering där du har möjligheten att hyra en kock, Sous Chef eller Köksmästare innan en rekrytering. Läs mer via fölajnde länk Hyrrekrytering.