Genom att hyra personal från oss får ni möjligheten att skapa en flexibilitet i er verksamhet, vi hjälper er med att hitta en lösning som är anpassad efter era specifika behov. Oavsett om ni behöver hjälp med enstaka pass eller hela säsonger kan vi hjälpa er. Vi lägger extra mycket tid och energi på att kvalitetssäkra de kandidater vi förser er med. 

Genom att nyttja våra bemanningstjänster för att hyra in kockar kan ni ta er an produktionstoppar och högsäsonger med bättre förutsättningar. 

Våra styrkor är att vi innehar en rigorös kvalitetssäkringsprocess samtidigt som vi nästintill uteslutande jobbar med kockar och serveringspersonal. Det gör att vi kan vara mer effektiva i vår tillsättning och gallring av rätt kandidat. Vi tar oss an både stora och mindre uppdrag såväl som kortare och längre uppdrag. Kontakta oss för inledande diskussioner kring era behov.

Bemanning av Kockar

De kockar vi erbjuder har i regel minst 3 års erfarenhet som kock och självgående efter en introduktion. Vi erbjuder även juniora kockar med mindre erfarenhet som kräver aningen längre introduktion baserat på er inriktining och typ av kök som ni erbjuder.

Bemanning av Sous Chefs

De Sous Chefs vi erbjuder har i regel minst 3 års erfarenhet som Sous Chef. I flera orter kan vi även erbjuda ett team bestående av Sous Chef och kockar som är vana vid att jobba tillsammans.

Bemanning av Köksmästare  

De Köksmästare vi erbjuder har i regel minst 3 års erfarenhet som Köksmästare. Vi kan även erbjuda ett team bestående av en Köksmästare och linjekockar som är vana vid att jobba tillsammans.

Bemanning av servispersonal

Den serveringspersonal vi erbjuder har i regel minst 2 års erfarenhet av servering och är självgående efter introduktion. Inom servering erbjuder vi olika typer av kompetens beroende på er verksamhet, måltidsbiträde, bufféservis, a la carte servis samt första servis som har möjlighet att stötta upp er Hovmästare.

Bemanning av Hovmästare

De Hovmästare som vi erbjuder har i regel minst 2 års erfarenhet som Hovmästare och är van vid att styra och leda personal i drift. Här finns även olika kompetensprofiler beroende på hur er verksamhet ser ut, som serveringsansvarig med en lättare servering eller en mer ansvarig Hovmästare som kan ta ansvar för schemaläggning, beställningar och arbeta mot arbetsmässiga och ekonomiska mål tillsammans med er.

Bemanning av Restaurangchef

De restaurangchefer vi erbjuder har minst 3 års erfarenhet som restaurangchef och har arbetat med schemaläggning, beställningar, utbildning av personal och ledning av personal i drift. Restaurangchefer som bemannas är oftast aktuellt för längre uppdrag så som säsongsarbete på sommar eller vinterort.

Utbildning/Konsultation

Är ni nystartade och behöver stöttning med utbildning, drift och uppstryrning av rutiner? Vi hjälper gärna till med att hålla utbildningsdagar för er serveringspersonal, antingen på er restaurang eller i våra lokaler i Göteborg. Utbildningen kan självklart skräddarsys efter det behov just er restaurang har, detta är det vi fokuserar våra utbildningar generellt:

  • Serveringstekniker, vi går igenom franska och tyska tekniken vid bärande av tallrikar, avdukningsmetoder, bära vinglas på korrekt och effektivt sätt, putsning av glas och bestick.
  • Service och bemötande, här går vi igenom hur man på bästa sätt bemöter sina kunder, konflikthantering samt i vilka situationer en kompensation eller liknande kan vara användbart.
  • Mat & Vin i kombination, här går vi igenom hur man generellt bör tänka när man rekommenderar viner/drycker till olika maträtter. Vi använder oss främst av ert sortiment och utgår ifrån er meny och upplägg när vi går igenom matchningarna. Här brukar vi även hålla en vin/dryckesprovning och menyprovning för att bäst kunna uppleva matchningarna för bästa utfall.
  • Merförsäljning i restaurangen, vi går igenom hur man kan öka merförsäljningen i restaurangen, ger tips på merförsäljningsprodukter som ökar snittnotan.
  • Alkohollagar och regler, här går vi igenom vad som gäller när det kommer till servering av alkoholhaltiga drycker och vad man som serveringspersonal behöver tänka på. (EJ RUS utbildning)

*Denna utbildning är även perfekt vid start av ex, uteserveringar där man ibland har mycket ny personal.