Välkommen till Kocknet (Gastrolink AB)! Vi är ett Göteborgsbaserat bolag som också har lokal närvaro i Stockholm. Sedan vår grundande år 2014 har vi dedikerat oss till att erbjuda personalförsörjning inom restaurangpersonal i hela Sverige och Norge.

Vi förstår vikten av att ha kompetent och pålitlig personal inom restaurangbranschen, och vårt engagemang sträcker sig bortom gränserna. Utöver att tillhandahålla enskilda resurser har vi specialiserat oss på att erbjuda kompletta team som gemensamt tar ansvar för driften inom kök och restaurang.

Vårt breda utbud av personalkategorier inkluderar kockar, serveringspersonal, köksbiträden och diskare, vilket säkerställer att vi kan möta olika behov hos våra kunder. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för företag inom restaurangsektorn och bidra till deras framgång genom att tillhandahålla skicklig och engagerad personal.

I Göteborg har vi förmånen att ha ett systerföretag vid namn GBG Matstudio. GBG Matstudio är vårt nav för event och catering, vi har en fullutrustad restaurang där vi inte bara genomför event utan också erbjuder utbildningar för vår personal. Detta ger oss möjlighet att inte bara tillhandahålla kvalificerad personal utan också att investera i deras professionella utveckling. Genom GBG Matstudio säkerställer vi att vår personal har möjligheten att förverkliga sina passioner inom mat- och dryckesupplevelser.

Vi strävar efter att vara branschledande genom att kombinera expertis, dedikation och innovation. Oavsett om det handlar om att säkerställa en smidig drift av din enhet genom kompetenta kockar eller serveringspersonal.